Monday, 8 October 2012

A Cup Of Coffee

 
 
Assalamualaikum..
 
Stress?? Wat do u do when u feel stress? for me take a cup of coffee it can release ur stress n make u better than before.  Yela kdg bebanan keje kat opis wat kt stress. Mcm2 cara kt boleh buat as long as ianya boleh kurangkan stress.

 
For sure la kan kopi dari OG (Organo Gold). Sebab kopi ni je yg banyak kat umah aku.uhukk.. OG ada mcm2 jenis antaranya black coffee, cafe mocha, cafe latte & hot choclate. Kopi ni de cmpuran Ganoderma Lucidum (cendawan lingzhi). Kopi OG ni juga x sama mcm kopi 3in1 yg ada kat pasaran yg sememangnya xbaik untuk kesihatan sebab kandungan gula yg tinggi.  Orang2 cina dulu guna cendawan lingzhi ni untuk perubatan.  Aku pon xtaw kesahihannya.  So aku gunakan Mr Google untuk mencari solusi..
 
Banyak maklumat Mr Google bagi. Rata2 mengatakan yg Cendawan Lingzhi ni mmg baik utk kesihatan. Antara beberapa fungsi CL.

  

2 comments:

  1. Mai secawen... :) tapi kte x minum kopi pon.. :p

    ReplyDelete