Saturday, 22 December 2012

Segmen Cerita & Azam Saya by Shima Mazlan



Assalamualaikum




Kali ni aku nak join segmen lagi.  Si cantik manis Aya dah ajak, so aku join la.  Kalau uolls nak join bole klik banner kat atas tuh.

Cerita tentang azam 2012 aku sendiri tak taw ape azam aku tapi yang pasti dulu aku nk sangat kawin..ehehee (gatai anak sapa la kan) and satu lagi aku nak pegi bercuti dengan orang tersayang.  Alhamdulillah tercapai sudah.


In Shaa Allah azam tahun 2013 akan datang
1) nak pregnant (eh tu dikira azam ke?) semoga Allah makbulkan.
2) nak beli rumah
3) nak bawak mama & ayah pergi bercuti
4) nak follower ramai-ramai ^_____^
Setakat ni azam 2013 tu je, yang lain-lain belum terfikir lagi.





Tag mereka untuk support segmen shima :



8 comments:

  1. hehe. semoga semua azam tu tercapai ye.. :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal..
    akak dh follow 160 .

    suka dengan semua azam2 eza tu..akak doakn yg tsenarai tu tacapai jg n di permudahkn.. terutama yg first tu..insyaallah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..thnks kak ;) semoga dipermudahkan

      Delete
  3. Eza...ape rahsia makin cantik ni.Hehe.Nama kte adela.Jap2.Jap g kte join jgk.Thanx eza :)

    ReplyDelete
  4. thanz eza sbb join segmen shima nih .. hihihi .. azam yg menarik .. semoga tercapai sume azam tuh yer .. n wish u luck ..

    ReplyDelete